Over RSL

Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Begonnen als klein bedrijfje zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere locaties. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels een van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball en sinds kort Airsoft.

Paintballen bij RSL

Uit de vele artikelen die verschenen zijn in diverse binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften blijkt telkens weer dat een dag Paintballen bij R.S. & L. een onvergetelijke gebeurtenis is. Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren Paintball-spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld. Zoals bijvoorbeeld de Europese en Wereldkampioenschappen. Voor meer informatie over paintballen bij RSL ga naar onze onze website.

Airsoft bij RSL

Sinds kort is het mogelijke om bij RSL, naast paintballen, Airsoft te spelen. Met onze ervaring en werkwijze zijn wij er van overtuigt dat wij ook hier een onvergetelijke gebeurtenis kunnen maken. Wil je meer over Airsoft weten bij RSL? Kijk dan op de alles over Airsoft pagina.

Facaliteiten

RSL beschikt over verscheidene faciliteiten waar u gebruik van kan maken, namelijk:

RSL beschikt over twee locaties te zowel voor Airsoft als Paintball te gebruiken zijn. Beide locaties zullen voor onvergetelijke avonturen zorgen.